ÉVTERVEZŐ DREAMBOARD WORKSHOP

- Points of You® képkártyákkal -

Hányszor hallottad már? - "Álmodj nagyot! Ha meg mered álmodni, meg is tudod valósítani!"

A képzelet és a képek teremtő erejét használjuk ezen a foglalkozáson. Készülj egy mély, kreatív belső utazásra, aminek a végén tisztán láthatod magad előtt merre tartasz, nem csak képekben, vízióban, hanem érzésekben is. Elvégre az emlékeinket az érzéseink írják, ahogyan a jövőnket is.

Kreatív évtervezés újratöltve! Mélymerülés a Points of You® képkártyákkal.

Egyéni és csoportos munka, sok interaktív gyakorlattal átszőtt, intenzív órák várnak rád. Tele képekkel, színekkel, mély felismerésekkel, jövőtervezéssel és egy csepp szívből jövő varázslattal. Mindez biztonságos és elfogadó környezetben, ahol bátran figyelhetsz a belső hangodra és szívből tervezhetsz.

Mit ad Neked ez a workshop?

 • Képeken keresztül ismerkedhetsz meg az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) rendkívül hatékony célkitűzési módszerével.
 • Számvetést: mi az amit érdemes elengedned, és mi az, amit gyümölcsöző átvinned a következő időszakra.
 • Új nézőpontokat kaphatsz, kreatív és játékos formában.
 • Új felismeréseket képeken és metaforákon keresztül.
 • Letisztult jövőképet.
 • Segítséget, hogy megtaláld a saját megoldásodat egy problémára.
 • Mélyebb önismeretet.
 • Erősítheted az intuitív oldalad,
 • Megtanulhatod jobban érezni és figyelni a belső éned jeleit.
 • Inspiráló, támogató, elfogadó közeget.

Technikai részletek

 • 3 alkalmas group coaching maximum 6 fővel, hogy mindenkire megfelelő idő és figyelem legyen.
 • Munkafüzetet kapsz benne feladatlapokkal.
 • Online foglalkozás Zoomon keresztül.
 • Időtartam: 3x2 óra, adott napokon.

Ajándék

 • A workshophoz egy ajándék egyéni coaching ülés is tartozik. (Ezek időpontja egyéni egyeztetéssel.)
 • És még: egy teremtő meditáció, ami egy hónapig elérhető lesz számodra.

A KÖVETKEZŐ WORKSHOP

 • Időpont: 2025. január - IDŐPONTOK HAMAROSAN
 • Jelentkezési határidő: 2024. december 31. !!!!!
 • Helyszín: Online - Zoom
 • Ajándék: 1 db 60 perces egyéni konzultáció, mely 2025. január 31-ig felhasználható.
 • Ár: 38.000 Ft

Regisztráció

Akik már tapasztalták...

"Nagyon motiváló és inspiráló volt! Igen, mindenképpen ajánlom: jó eszköz, jó tréning, jó szervezés."

Herbály-Szabó Kitti

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

"Jól éreztem magam, számomra hasznos volt. A coach eszköztáram bővítésében segített. Ajánlanám, hasznos eszköz, segít a komfortzónából való kimozdításban."

Angelika

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

"Mindenkinek ajánlom, aki hisz a coaching folyamat során használt eszközökben, illetve annak is, aki nem, hogy kezdjen el hinni bennük."

Karmos Zoltán

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

"Ha kis vagy nagy csapatot vezettél már, és szeretnéd jobban csinálni, mindenképp ajánlom ezt a workshopot. Feltárja melyik területen kell fejlődnöd, mire érdemes fókuszálnod. Segít a fókuszálásban és a tudatosodásban. Kriszti támogatólag, profi módon használja a kártyákat, és a képek segítenek megfogalmazni, amit nem is tudtál magadról. Csakis ajánlom!"

Oláh Anikó

Points of You® workshopről

"Élmény volt a tanfolyam, jól éreztem magamat. Jó volt megélni az egyes feladatok során mindkét oldalt, azt is, amikor a másikat hallgathattam, az ő megéléseit, s azt is, amikor számomra adott pluszt a kártyák használata, új megvilágításba helyezte a hozott a kérdésemet.
Egyrészt egy személyes problémámra, kérdésemre is kaptam útmutatást, másrészt szeretném ezt a módszert használni a coachingjaim során is, s ebben nagyon hasznos volt számomra ez a tréning. Ez egy remek eszköz, s alig várom, hogy hasznosítani, ezzel is támogatni tudjam az ügyfeleimet.
Kriszti, a kedvességed, a lényedből áradó jelenléted abszolút megalapozta a képzés alaphangulatát, a barátságos, elfogadó közeget. Köszönöm.
Csak ajánlani tudom ezt a képzést. 🙂"

Annina

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

GYAKORI KÉRDÉSEK

1. Mi a Points of You®?

Fotó-terápiás eszköz, amely képeken és metaforákon keresztül segít találkoznunk önmagunkkal és másokkal. Kreatív, hatékony eszköz a személyes és professzionális fejlődéshez. Lehetőséget teremt, hogy megállj egy pillanatra az élet rohanó világában, hogy gondolkozz, érezz, kérdéseket tegyél fel… nézőpontot válthatsz és befelé figyelhetsz. Lehetővé teszi, hogy mélyre tekintsünk, megszemléljük életünk jelentős kérdéseit és folyamatait, és azzal, hogy új nézőpontokat fedezünk fel általa, elvezet minket a tudatossághoz, a cselekvéshez.

2. Milből áll ez a coaching játék?

A játék asszociatív kártyákból áll, mindegyiken egy fénykép és egy téma található, melyhez egy elgondolkodtató könyv is tartozik – mind arra hív minket, hogy számtalan nézőpontból tapasztaljuk meg a kérdéseket, megszabadulva a berögződött mintáktól, megnyílva az új lehetőségek és a fejlődés felé. A játék a fénykép, a téma és az általunk választott kérdés közötti kapcsolatra épül. Elősegíti a tudatosság, a cselekvés, a betekintés, és a fejlődés közötti kapcsolatot. Erőteljes eszköz önmagunk felfedezéséhez, csapatépítésre, vezetői képességek fejlesztésére és társas összejövetelekre… és szórakoztató is! : )" – Points of You® – The Coaching Game.

3. Miért különlegesek a kártyák?

Mindegyik játékban két fontos elemmel találkozol:

 • A kártyán látható szó az agy bal féltekét aktiválja.Itt találod mindazt, ami a gondolkodássál, olvasással, írással és a logikával. Ez a racionális férfi oldal – szervez, rendszerez, katalogizál és felállítja a prioritásokat. A napjaink nagyobb részében ezt használjuk.
 • A kép az agy jobb oldali részét kelti életre. Ez az érzelmi, női oldal. Itt találsz mindent, ami kreatív, intuitív, asszociatív és a vizuális, ösztönös. Ez az oldal kapcsolódik a "lélekhez", ahhoz a részhez, amely a többségünk számára kevésbé lehet elérhető a hétköznapokban.

A kártyák mindkét oldalt egyszerre működtetik, ezáltal új nézőpontokat fedezhetünk fel az életünkben.