Jogi nyilatkozat

Szolgáltató

Név: Havasi Krisztina Katalin E.V.

Székhely: 1015. Budapest, Hattyú utca 10/B

Nyilvántartási szám: 55194442

Adószám: 56538340-1-41

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001352

Telefonszám: +36 70 408 8757

E-mail: info [kukac] coachandsmile.com

Honlap: www.coachandsmile.com

Coaching

A coaching nem minősül terápiának, valamint nem helyettesíti a szakorvosi vagy gyógyszeres kezelést. A szolgáltatónak nem szándéka ezek bármilyen helyettesítése. A coaching során használt eszközök és metódusok nem minősülnek pszichoterápiás kezelésnek, a szolgáltató nem állít fel diagnózist és nem nyújt sem gyógyszeres, sem pszichológiai vagy pszichiátriai kezelést. A szolgáltató a coaching folyamtokban jövőorientáltan támogatja az ügyfelet a céljai elérésében, erősségei felfedezésében és az akadályozó viselkedési minták leküzdésében. A coaching folyamatok és egyéb, ügyfél által igénybe vett szolgáltatások egyénre gyakorolt hatásaiért és eredményeiért a szolgáltató garanciát nem vállal.

Amennyiben egészségügyi, pszichológia, vagy pszichiátriai problémával küzd vagy ilyen diagnózissal rendelkezik, és/vagy gyógyszeres kezelés alatt áll, kérem, hogy konzultáljon kezelő orvosával, megfelelő szakemberrel mielőtt bármilyen coaching folyamatot indítana.

Felelősség

Az oldalon szereplő tartalmak és bejegyzések nem minősülnek tanácsadásnak és kizárólag információs, tájékoztatási célt szolgálnak az ügyfelek és a honlap látogatói számára.

A szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli az esetleges közvetlen vagy közvetett károkért, hátrényért vagy veszteségért, amelyek a holnap harmadik személy(ek) általi feltöréséből, a honlapon szereplő információk hiányosságából, félreérthetőségéből, naprakészségének elmaradásából és a honlap használatának lehetetlenségéből származnak. A szolgáltató nem vállal garanciát és felelősséget a honlap zavartalan működéséért, meghibásodásáért és a felhasználói élmény teljességéért.

Hiperhivatkozások és beágyazott technológia

A honlap beágyazott lejátszó technológiákat és hiperlinkeket alkalmazhat, a honlapról átirányító, más oldalakra, más tulajdonban lévő weboldalakra mutató hiperhivatkozásokért (linkekért), tartalmakért és ezen honlapok zavartalan működésért, adat- és információvédelmi gyakorlatáért a szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli.

Szerzői jogok

A honlapon szereplő szöveges, képi, videó- és hangtartalom kapcsán minden jog fenntartva, azok felhasználása kizárólag a tulajdonos, szolgáltató írásbeli engedélyével lehetséges.