Core Transformation®

Mély belső átalakulás

A Mély belső átalakulás lehetővé teszi, hogy megváltoztassunk küzdelmes viselkedési mintáinkat, szokásokat, beidegződéseket, amelyekkel eddig sehogy sem boldogultunk. Segít ledönteni az eddigi korlátokat, amelyek eddig akadályoztak minket. A folyamat hatására természetes módon megélhetjük legbelsőbb állapotainkat, mint a "létezés", "belső béke", "szeretet", "egység" és "teljesség".

Olyan gondolatokat, érzéseket, szokásoknak tudsz búcsút inteni, amelyet eddig korlátozhattak abban, hogy megéld ezeket a gyönyörű állapotokat. A rossz tulajdonságainkat, emlékeinket általában nem szeretjük, nehéz elfogadnunk őket önmagunkban, mégis ezek teszik lehetővé, hogy új kaput nyissunk a saját fejlődésünk és megoldásaink felé.

Ebben a folyamatban ezek a nemszeretem gondolatok, érzések, élmények – az egyes részeink, amelyek társainkká válnak. Lehetőségekké formálódnak, pusztán azáltal, hogy felfedezheted bennük azt a jószándékot, amivel segíteni akarnak téged. Ezen keresztül juthatsz el oda, hogy megélhesd a legmélyebb állapotaidat.

A Mély belső átalakulás gyakorlatai során a megoldás és a transzformáció belőled fakad, méghozzá gyengéd és természetes módon.

Sokan tapasztalják, hogy egy folyamat hatására más problémák is kioldódnak, más kapcsolataik is javulásnak indulnak. Több életterületre is hatása lehet egyetlen gyakorlatnak.

Miben segíthet a Mély belső átalakulás?

Csupán néhány azok közül az élethelyzetek közül, amelyekben segítségedre lehet ez a folyamat:

  • könnyebben változtathatsz a zavaró viselkedési formáidon, miközben mindez összhangban van az értékrendeddel,
  • leteheted a szokásaidat, amelyek eddig zavartak: pl. dohányzás, körömrágás, önszabotázs, és még más szokásokat,
  • teljesíthetővé válhatnak azok a célok, amelyekről korábban elérhetetlennek tűntek,
  • egyszerűbbé válhat az érzelmeid kezelése – támogató és békés módon,
  • javulhatnak az emberi kapcsolataid,
  • könnyebben fejezheted ki az érzéseidet, céljaidat, miközben a többiek igényeit és érzéseit is figyelembe tudod venni,
  • fejlődhet az önbecsülésed, az önbizalmat,
  • megtapasztalhatod az önszeretet érzését és kedvesebben, több együttérzéssel viszonyulhatsz önmagadhoz és másokhoz is,
  • karrieredben is segíthet a céljaidhoz vezető úton, miközben könnyebbé válhat a napi stressz és konfliktusok megoldása

Honnan származik a Mély belső átalakulás?

A módszer megalkotója Connirae Andreas PhD az 1970-es évektől az első NLP trénerek egyike. Innovatív munkája, tanítása és írásai maradandó hatással voltak az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) területére. Áttörő eredményei között ott szerepelnek a mély belső átalakulás, a Wholeness Work®, az érzékelési helyzetek összehangolása, és a haladó nyelvi minták, életvonal, és a gyász és szégyen feloldásai. Társszerző és szerkesztője volt 11 könyvnek és útmutatónak, köztük: az Elme szíve (Steve Andreas oldalán) és a Mély belső átalakulás (Tamara Andreas társzerzővel) című munkáknak.

Egyéni folyamatok

Az egyéni folyamatokban a te tempódban haladunk, azzal a témával, ami éppen foglalkoztat. A figyelem teljes egészében a te egyéni fejlődéseden van. Az első konzultáció alatt felteheted a kérdéseidet és megbeszéljük a közös munka feltételeit.  

Csoportos foglalkozások

Ha szeretnéd elsajátítani ezt a technikát, önmagadon alkalmazni, vagy esetleg coacként, pszichológusként, segítő szakmádba is alkalmaznád, erre is van lehetőség. Csoportos workshop keretében fedezheted fel és tanulhatod meg a Core Transformation® öt szakaszát, valamint a Aligning Perceptual Positions® – a nézőpontok egyeztetése gyakorlatot is. Az egyéni gyakorlásban is segítséget kapsz az együtt töltött idő alatt. 

Connirae Andreas, az alkotó

Connirae Andreas 1989. nyarán alkotta meg a mély belső átalakulás folyamatát, amikor olyan emberekkel kezdett dolgozni, akik már rengeteg metódust kipróbáltak, és mégsem találtak megoldást a problémáikra. Olyan technikát akart létrehozni, ami az addig ismert NLP gyakorlatoknál sokkal eredményesebb és mélyebben hat. Mély változásokat ért el, aminek hatására harmónia és az addigi korlátok meghaladása vált lehetővé. Testvérével Tamara Andreas-szal írt könyve Mély belső átalakulás címmel magyarul is megjelent. - Forrás és hivatalos oldal: www.coretransformation.org

BETEKINTŐ

További érdekességek, intro video és ajándékok

Visszajelzések

"A neve kiválóan tükrözi a folyamatot: belül hat, mélyen benned. Nagyon hasznos, mert helyére tudnak kerülni régi akár gyermekkori események, emlékek. Más megvilágításban látod a családod és felfedezed a saját értékeid. Köszönöm." 

Henrik

Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatról

"Még egyszer köszönöm, hogy ilyen gyönyörűen, ügyesen vezettél végig ezen a sorsfordító Core Transformation® folyamaton. Hatalmas változást hoztál az életembe, és örökké hálás vagyok érte."

Renate Landman

Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatról

"Nagyon ajánlom Krisztina Core Transformation® konzultációit. Nyugodt hangjával gyengéden kísér végig a belső rétegeiden, hogy megtalált a legmélyebb állapotodat. Hullámokban bukkantak fel belőlem a könnyek, ezzel utat nyitva, hogy több teret és nyugalmat érezzek magamban, a testemben. Ha valami mélyebbet keresel, mint a "beszélgetős terápia", akkor ez az folyamat, amit ki kellene próbálnod!"

Natalia Krause

Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatról

"Kellemesen, izgatottan, kíváncsian, meghitten (éreztem magam). Megnyugodtam, sikerült kiüresednem, elengednem, ami éppen felzaklatott. De ez minden alkalommal más és más, mert egy másik alkalom után például tele voltam tett erővel és úgy éreztem, enyém az egész világ, bármire képes vagyok és azt félelmet nem ismerve, meg is tudom csinálni. Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában.

Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető. Nem csak arra a területre hat, amin épp dolgoztunk, hanem minden területére az életemnek. Lehet "felelősséget hárítani", mert nem nekem kell vért izzadva kitalálnom a módját, hogy milyen szartól kell megszabadulnom, majd azt több órás melóval kiírni, meg a stb, hanem rábízhatom arra, aki a kezelést csinálja. Nekem csak annyi a dolgom, hogy a testemre figyeljek, kövessem az útmutatásait és vizualizáljak.

Mindenkinek szívből ajánlom, aki már valaha is dolgozott magán és tudja, mekkora szívás megszabadulni/ átprogramozni valamit valami kívánatosabbra. Ezzel a módszerrel fénysebességgel lehet haladni a bármilyen más módszerekhez képest! A coachot pedig azoknak ajánlom, akiknek szükségük van egy kedves, odafigyelő, a dolgok mögé látó, szeretetteljes, csodálatos ember támogatására ebben a fantasztikusan izgalmas és megható folyamatban. És mindenkinek, aki szeretné ezt a módszert egy biztonságos, szeretetteljes, ítéletektől mentes, megtartó légkörben átélni újra és újra."

Gábor Nikolett

The Wholeness Work® folyamatról