MEDITÁCIÓ

Relaxáció ~ Harmónia ~ Teremtés

The Wholeness Work® Meditáció I.

Bevezetés a Wholeness meditációba, instrukciókkal, oktatói tanácsokkal, hogy önállóan is alkalmazni tudd ezt az egyszerű gyakorlatot. Rendszeresen használva segíti a pihenést és a mélyebb, minőségi alvást. Nyugtatja az idegrendszert, így természetes módon oldja a napi stresszt.

Idővel a felvétel hallgatása nélkül is tudod gyakorolni.

Szeretet és bölcsesség

Lélektárs meditáció

Ebben a meditációban kapcsolódhatsz önmagadhoz, az univerzum bölcsességéhez és a végtelen szeretet teremtőenergiáihoz, miközben lelki társaddal is találkozhatsz.

Hallgathatod csendben, vagy zenei aláfestéssel, amelyhez itt találsz zenei ajánlót.

Szívközpont és szeretetküldés meditáció

Ha gondolsz valakire és szereted, fontos Neked, az megjelenhet a másik ember energiaterében, gondolataiban, érzéseiben, akár a világ másik pontján is. S ekkor a távolság és az idő szertefoszlik. Ebben a meditációban kapcsolódhatsz a feltétel nélküli, végtelen szeretet teréhez és a szívedben és az univerzumban áramló szeretetenergiát elküldheted egy szerettednek, valakinek, aki fontos Neked. Megerősítheted a köztetek lévő energetikai kapcsolódást, köteléket.

Hallgathatod csendben, vagy zenei aláfestéssel, amelyhez itt találsz zenei ajánlót

"A szeretethez nem kell mindig testi közellét. Minél valódibb egy szeretet, annál távolabbra hat térben és időben is. Ha rád gondolok és szeretlek, megjelenhet lelkedben az üzenet. A város másik pontján is. Néha a Föld másik pontján is." - Müller Péter

The Wholeness Work® Meditáció II.

Gyengéd meditáció, mely egyben bevezető is a Wholeness Work® sorsfordító, önsegítő technikájába is. Kezdők számára is elvégezhető, könnyen követhető folyamat, és rendszeres alkalmazásával több életterületen is tapasztalhatod a jótékony hatásait.

(A felvétel nem tartalmaz oktatói elemeket.)

Hallgathatod csendben, vagy zenei aláfestéssel, amelyhez itt találsz zenei ajánlót

Zenék meditációhoz


Egy lejátszási lista, melyből válogathatsz és aláfestésként bármelyik meditáció mellé meghallgathatsz.

Inspiráló dallamok


Egy lejátszási lista, ha elcsendesednél és inspirálódnál. Zongora, hegedű és cselló harmonikus összecsengésével.