Jelentkezési feltételek

FELEK

Szolgáltató

Név: Havasi Krisztina Katalin E.V.

Székhely: 1015. Budapest, Hattyú utca 10/B

Nyilvántartási szám: 55194442

Adószám: 56538340-1-41

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001352

Telefonszám: +36 70 408 8757

E-mail: info [kukac] coachandsmile.com

Ügyfél

A meghírdetett szolgáltatás(ok)ra jelentkező személy

SZOLGÁLTATÁS

Jelen feltételek a szolgáltató által meghirdetett és lebonyolított csoportos coaching workshop és fejlesztő tréningekre (továbbiakban "szolgáltatás") vonatkozó jelentkezési és részvételi feltételeit tartalmazza.

Felhívom az ügyfelek figyelmét, hogy a coaching személyes fejlődést támogató folyamat, amely nem tanácsadás, nem terápia és nem helyettesíti a szakorvosi vagy gyógyszeres kezelést. A folyamatok egyénre gyakorolt hatásának eredményeiért a szolgáltatót felelősség nem terheli.

Az egyes szolgáltatások tartalmi eleminek változtatási joga fenntartva, valamint a személyes alkalmak, amennyiben az egészségügyi helyzet megkívánja, átkerülnek az online térbe.

A honlapon meghirdetett szolgáltatás és jelentkezési féltételek jogát a szolgáltató fenntartja.

JELENTKEZÉS

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó jelentkezés előzetes, elektronikus, online regisztrációhoz kötött a www.coachandsmile.com honlapon keresztül, a részvétel pedig a jelentkezési lapon meghatározott díj megfizetésével követően lehetséges. A szolgáltatással kapcsolatos minden kommunikáció az ügyfél regisztrációkor megadott e-mail címére érkezik, ezért kérjük, hogy adatait a megadáskor ellenőrizze.

Személyes adatinak kezelésére a coachandsmile.com Adatkezelési tájékoztatójában talál bővebb tájékoztatást, amely ezen a linken elérhető.

Jelentkezés elküldése után egy órán belül egy megerősítő üzenetet érkezik a megadott e-mail címre, majd hamarosan újabb email érkezik a befizetéssel kapcsolatos információkról is. A szolgáltatás díjának befizetése banki átutalással vagy készpénzzel történik, melyről minden esetben elektronikus számlát állítok ki.

A jelentkezéskor megadandó információk és személyes adatok: teljes név, e-mail cím, telefonszám, számlázási adatok (cégnév/név, cím, telefonszám, adószám). Ennek hiányában felhívom figyelmét, hogy nem tudok számlát kiállítani és ezáltal az ügyfél a szolgáltatást sem tudja igénybe venni.

Ingyenes szolgáltatások igénybevételéhez szükséges információk és személyes adatok esetében megadandó információ: név, e-mail cím, amely a szolgáltatáshoz kötődő kapcsolattartáshoz szükséges.

Jelentkezéskor a megadott jelölő négyzetben az ügyfél által kipipálandó az Jelentkezési feltételek és az Adatkezelési tájékoztató elfogadása.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Az ügyfél a szolgáltatás díjának teljes befizetésével válik jogosulttá a szolgáltatáson való részvételre. Az ügyfél távolmaradása esetén a kimaradt alkalmak pótlásra nincs lehetőség. Üzleti vagy személyes összeférhetetlenség esetén a szolgáltató visszautasíthatja az ügyfél jelentkezését.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Az ügyfél részvételi lehetősége és jelentkezése a workshop vagy tréning díjának befizetésével válik véglegessé, továbbá a workshop vagy tréning díját a jelentkezéstől számított három (3) munkanapon belül, de legkésőbb a workshop vagy tréning kezdetéig banki átutalással kerül befizetésre, melyről minden esetben elektronikus számla kerül kiállításra.

LEMONDÁS

A workshop díj befizetésének elmulasztása esetén a jelentkező nem vehet részt a workshopon. Lemondást kizárólag írásos formában (legalább e-mailen) a szolgáltató e-mailcímére (coachandsmile[kukac]gmail.com) való levél küldésével érvényes. Már megkezdődött szolgáltatás ideje alatt történő lemondás vagy távolmaradás esetében nincs lehetőség visszatérítésre vagy átjelentkezésre. Távolmaradás esetén a kimaradt napok és alkalmak árával a szolgáltatás díja nem csökkenthető.

Online szolgáltatás esetén

Amennyiben a szolgáltatás lemondása a szolgáltatás kezdete előtt legalább 14 naptári nappal korábban beérkezett írásbeli lemondás esetén érvényes, ilyen esetben a szolgáltatás díjának 100%-a visszafizetésre kerül; a workshop vagy tréning megkezdése után lemondásra nincsen lehetőség, kimaradás esetén pedig nincs lehetőség pótlásra továbbá a workshop vagy tréning díjának visszaigénylésére, valamint a díj csökkentésére a kihagyott, elmulasztott alkalmak értékével, ideértve a workshophoz vagy tréninghez tartozó egyéni coaching ülést is. Amennyiben a foglalkozáshoz egyéb eszközök, illetve jegyzetek is tartoznak, ezeknek a díja és költsége nem kerül visszatérítésre!

Személyes szolgáltatás esetén

Amennyiben a szolgáltatás lemondása a szolgáltatás kezdete előtt legalább 14 naptári nappal korábban beérkezett írásbeli lemondás esetén érvényes, ilyen esetben a szolgáltatás díjának 80%-a kerül visszatérítésre; a workshop vagy tréning megkezdése után lemondásra nincsen lehetőség, kimaradás esetén pedig nincs lehetőség pótlásra továbbá a workshop vagy tréning díjának visszaigénylésére, valamint a díj csökkentésére a kihagyott, elmulasztott alkalmak értékével, ideértve a workshophoz vagy tréninghez tartozó egyéni coaching ülést is. Amennyiben a foglalkozáshoz egyéb eszközök, illetve jegyzetek is tartoznak, ezeknek a díja és költsége nem kerül visszatérítésre!

EGYÉNI COACHING ÜLÉSEK

Több alkalmas egyéni coaching folyamatok és konzultációk (szolgáltatás) esetében előzetes, elektronikus (e-mail) jelentkezés után egyeztetés történik a szolgáltató és a jelentkező között a közös munka, együttműködés feltételiről. A coaching ülés díját az ügyfél ülésenként vagy havi bontásban fizeti banki átutalással vagy készpénzzel. A befizetett összegről minden esetben elektronikus számlát állít ki a szolgáltató. A szolgáltatás annak megkezdése előtt 24 órával ingyenesen lemondható, 24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás teljes díja fizetendő a Szolgáltató részére. A lemondás előzetesen írásban, elektronikus formában (e-mail) lehetséges.

A számla kiállításához, valamint a kapcsolattartáshoz tartozó megadandó adatok: teljes név, e-mailcím, telefonszám, számlázási adatok (Név/Cégnév, cím, adószám).

Számlázási adatok hiányában az ügyfél nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.

Üzleti vagy személyes összeférhetetlenség esetén a szolgáltató elállhat a folyamat folytatásától, valamint visszautasíthatja a jelentkezést.

Abban az esetben, ha a workshophoz vagy tréninghez egy (1) egy alkalmas egyéni coaching ülés is tartozik, az egyéni ülés időpontja egyéni egyeztetéssel történik és a workshop vagy tréning utolsó napjától számítva négy (4) hétig van lehetőség időpont egyeztetésére. Amennyiben az ügyfél ezt elmulasztja az a díj elveszettnek tekinthető.

TARTALOM ÉS ANYAGOK FELHASZNÁLÁSA

Minden tartalom és a workshop anyagai kizárólag a résztvevők saját használatára készül, és azokat, valamint a jegyzetek és gyakorlatok anyagát, valamint bármilyen média tartalmát terjeszteni és sokszorosítani, másokkal megosztani tilos. A weboldalhoz tartozó belépési adatokat és jelszót mással megosztani tilos. A szerzőjog megsértése polgárjogi, büntetőjogi következményekkel jár.

EGYÉB PONTOK

A Felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó szolgáltatások és képzések feltételeit a hozzájuk tartozó Felnőttképzési szerződés határozza meg.

Céges megrendelés esetén a szolgáltatás az egyéni ajánlatban és szerződésben meghatározott és a felek által elfogadott feltételek szerint kerül lebonyolításra.

Személyes adatok kezelése a szolgáltatónak a személyes adatok kezelésére vonatkozó egyedi adatkezelési tájékoztatóját a www.coachandsmile.com honlap Adatkezelési tájékoztató menüpontja tartalmazza.

Dátum: 2024. február 15.