EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Az egyéni alkalmak könnyedebb beszélgetéssel kezdődnek: feltérképezzük milyen helyzetben vagy most, miben szeretnél fejlődést elérni, és mi az a vágyott állapot, amiben szeretnéd, ha az életed tovább haladna.

Elsősorban spirituális módszerekkel dolgozunk, melyek mély meditatív állapot elérésével jutnak el az akadályozó blokkokig. Ebben a mély, módosult tudatállapotban oldjuk ki azokat a hiedelmeket, viselkedési mintákat, érzelmi blokkokat, a jelenben is ható emlékeket, melyek gátolnak, hogy harmóniában és teljességben élhesd a napjaidat.

A folyamatot kellemes relaxáció, megkönnyebbülés, felszabadulás élménye szokta kísérni. Ahogy egyre mélyebb rétegeket érintünk a lélek MAGja felé, gyengéden felébresztjük a test-lélek-elme rendszerének legbelső részéből fakadó bölcsességét, és így jutunk el a megoldásig.

"Van benned valaki, aki halhatatlan. És derűs. És erős. Nem lehet vele elbánni. És ha földre rogysz, fölemel a grabancodnál fogva, és talpra segít. És ha már úgy érzed, nem bírod tovább, olyan energiát ad, hogy széttöröd gyávaságod és önsajnálatod börtönének rácsát, és szabaddá tesz. Hallgass rá! Ő vagy te." - Müller Péter

Témakörök, életterületek

Belső harmónia

Elengedheted a napi stresszt, megtanulhatod, hogyan alkalmazz olyan relaxációs technikákat, amelyek segíthetik a pihentető alvást és az érzelmek kezelését.

Emberi kapcsolatok

Javíthatsz a kapcsolataidon, megváltoztathatod a hozzáállásod egyes helyzetekhez. Határokat húzhatsz, fejlődhet az önbecsülésed, ami által könnyebbé válik a kommunikációd másokkal.

Párkapcsolat

Feldolgozhatod az érzéseket, konfliktusokat, javíthatod a kommunikációdat a pároddal és önmagaddal. Új megértésekkel és felismerésekkel gazdagodhatsz, kioldva a felesleges görcsöket, segítve az elengedés folyamatát is.

Karrier és célok

Új célokat tűzhetsz ki, meghatározhatod a hozzájuk vezető lépéseket és kioldhatod azokat a hiedelem blokkokat, elakadásokat, amelyek eddig gátoltak a bőség megteremtésében, céljaid elérésben.

Sport és hobbi

Felkészülhetsz sporteseményre vagy hajózásra, hogy a lehető legjobb formádat nyújtsd a megmérettetéskor. Elsajátíthatsz a relaxációt, a fókusz megtartását, és a belső vívódások leküzdését segítő technikákat is.

Egészséges életmód

Átformálhatod, elengedheted a számodra zavaró szokásokat (pl. étkezés, testmozgás, dohányzás stb. területén) és új, tudatos, egészségesebb életminőséget teremthetsz az életedben.

Önismeret

Belső utazás önmagad felfedezéséhez, az érzelmeid, viselkedésed megértéséhez és lehetőség, hogy változtass mindazon, ami már nem szolgálja a személyes fejlődésed és kiteljesedésed.

A folyamat

Minden folyamat egyedi, mivel minden ember egyedi tulajdonságokkal születik és éli meg a napjait. Nincs két egyforma tapasztalás, és nincs két egyforma megoldás sem. Minden alkalom egy könnyed beszélgetéssel kezdődik, hogy feltérképezzük milyen irányba induljunk el. A konzultációk, coaching ülések során személyes figyelmet kapsz. A folyamatot a te igényedre, egyéni megélésedre és tapasztalásodra igazítom.

Van, akinek már egyetlen ülés is megoldással szolgál, és van, akinek több alkalomra van szüksége egy-egy blokk kioldásához. A lényünk belső struktúráján és nyitottságán, fogadókészségén múlik a folyamat tempója. Az ülések után érdemes időt hagynod magadnak a pihenésre, egy rövid relaxációra. Sokaknak jól esik ilyenkor egy kis MAGány, belső figyelem, csak csendben önMAGával lenni még egy fél órácskát. Amikor magamat vezetem, önMAGamon dolgozom, nekem is jól esik ilyenkor az elcsendesedés. Időt adni a lelkem MAGjának integrálni, MAGába fogadni az élményeket és az új felismeréseket.

Az ülések tartalma

  • Egy alkalom 90 perc
  • Konzultációk / coaching ülések jelenleg csak online formában Zoomon elérhetőek!

Mit kapsz még?

  • Megtanulhatod önmagadat vezetni egy-egy könnyebb, egyszerű folyamatban meditációval, oldással.
  • Ehhez kapsz tőlem segédanyagot is.

Amire érdemes még figyelned az ülések során:

  • Lehetőleg csendes, nyugodt helyen legyél, ahol nem zavar senki ebben az időben és ahol kényelmesen tudsz lenni, a hátadat megtámasztani, ami segíti a könnyebb ellazulást.
  • Ha fáznál, legyen a közeledben takaró, hogy optimális hőmérsékleten legyen a tested.
  • Víz legyen a kezed ügyében, ha esetleg közben megszomjaznál.

Alkalmazott technikák

Minden életterületre alkalmazható, átfogó gyakorlatokkal segítik a stressz, a napi gondok, korlátozó hiedelmek, érzelmi blokkok, elhagyni kívánt szokások, beidegződések és a fájó emlékek, nehéz érzések elengedését, belső vívódások feloldását.* Hatásukra javulhat a kapcsolatod önmagaddal, a téged körülvevő emberekkel, és kialakíthatod azt az életminőséget, amiben tengelyben tudsz maradni - jól, áramlásban és harmóniában tudod élni a napjaidat.

The Wholeness Work®

A kiteljesedés és a megvilágosodás új útja, ahol a meditáció, az "ego" elengedése találkozik a lélek és a hétköznapok gyakorlati síkon való megújulásával.

Elolvasom a hatásait

Core Transformation®

Mély transzformáció lelkünk MAGját elérve, ahonnan a változás útjára indulhat. Felfedezhetsz olyan legmélyebb belső állapotokat, mint a szeretet, béke, egység.

Elolvasom a hatásait

ThetaHealing®

Meditáció, theta állapot, érzelmi blokkok és korlátozó hiedelmek oldása és átformálása a tudattalan rétegeket elérve. Ősi spirituális tudás és a modern pszichológia találkozása.

Elolvasom a hatásait

* Fontos megjegyezni, hogy bár ezek a módszerek lelki és akár fizikai síkon is rendkívül hatékonyak lehetnek, a konzultációk/coaching ülések nem minősülnek sem terápiának, sem szakorvosi kezelésnek és semmilyen formában nem hivatottak azokat helyettesíteni!

Konzultáció

Jelenleg csak online formában, Zoomon. Konzultációk elérhetőek magyar és angol nyelven is.

Egy alkalom

Első konzultáció / coaching ülés

Ha még nem jártál nálam. 90 perc.

30 000 Ft 

Második konzultáció / coaching ülés

Ha már korábban voltál nálam. 90 perc.

35 000 Ft

Kedvezményes csomag

3 alkalmas induló csomag

Első konzultáció (90 perc) + két konzultáció (2x90 perc)

85 000 Ft

3 alkalmas visszatérő csomag

Három konzultáció (3x90 perc)

90 000 Ft

Visszajelzések

"A neve kiválóan tükrözi a folyamatot: belül hat, mélyen benned. Nagyon hasznos, mert helyére tudnak kerülni régi akár gyermekkori események, emlékek. Más megvilágításban látod a családod és felfedezed a saját értékeid. Köszönöm." 

Henrik

Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatról

"Még egyszer köszönöm, hogy ilyen gyönyörűen, ügyesen vezettél végig ezen a sorsfordító Core Transformation® folyamaton. Hatalmas változást hoztál az életembe, és örökké hálás vagyok érte."

Renate Landman

Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatról

"Nagyon ajánlom Krisztina Core Transformation® konzultációit. Nyugodt hangjával gyengéden kísér végig a belső rétegeiden, hogy megtalált a legmélyebb állapotodat. Hullámokban bukkantak fel belőlem a könnyek, ezzel utat nyitva, hogy több teret és nyugalmat érezzek magamban, a testemben. Ha valami mélyebbet keresel, mint a "beszélgetős terápia", akkor ez az folyamat, amit ki kellene próbálnod!"

Natalia Krause

Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatról

"Kellemesen, izgatottan, kíváncsian, meghitten (éreztem magam). Megnyugodtam, sikerült kiüresednem, elengednem, ami éppen felzaklatott. De ez minden alkalommal más és más, mert egy másik alkalom után például tele voltam tett erővel és úgy éreztem, enyém az egész világ, bármire képes vagyok és azt félelmet nem ismerve, meg is tudom csinálni. Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában.

Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető. Nem csak arra a területre hat, amin épp dolgoztunk, hanem minden területére az életemnek. Lehet "felelősséget hárítani", mert nem nekem kell vért izzadva kitalálnom a módját, hogy milyen szartól kell megszabadulnom, majd azt több órás melóval kiírni, meg a stb, hanem rábízhatom arra, aki a kezelést csinálja. Nekem csak annyi a dolgom, hogy a testemre figyeljek, kövessem az útmutatásait és vizualizáljak.

Mindenkinek szívből ajánlom, aki már valaha is dolgozott magán és tudja, mekkora szívás megszabadulni/ átprogramozni valamit valami kívánatosabbra. Ezzel a módszerrel fénysebességgel lehet haladni a bármilyen más módszerekhez képest! A coachot pedig azoknak ajánlom, akiknek szükségük van egy kedves, odafigyelő, a dolgok mögé látó, szeretetteljes, csodálatos ember támogatására ebben a fantasztikusan izgalmas és megható folyamatban. És mindenkinek, aki szeretné ezt a módszert egy biztonságos, szeretetteljes, ítéletektől mentes, megtartó légkörben átélni újra és újra."

Gábor Nikolett

The Wholeness Work® folyamatról

"A folyamat során voltak feszültebb pillanatok, különösen a testi, sötét blokkoknál. Ahogy haladtunk "felfelé" és kikerültem a fizikaiból, úgy lettem egyre nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Ezt az érzetet a folyamat végére teljesen sikerült átélnem, befogadnom. Közvetlenül utána kiegyensúlyozottnak éreztem magam, megnyugodtam. Volt olyan, amikor pár napra rá úgy éreztem, hogy jönnek fel olyan régi élmények, amikről már azt hittem, hogy régen elengedtem őket. Ez okozott némi feszültséget, de azt hiszem sok dolgot sikerült tényleg elengednem.

A legutóbbi során sok rész épült be/vissza, utána sokkal magabiztosabbnak éreztem és érzem is magam és azt hiszem, az eddigi mintáim is változtak, pl. asszertivitás, nem megyek bele bizonyos emberekkel parttalan vitákba, mint eddig, hanem sokkal nyugodtabban, de kimondom, amit szeretnék és amit nem, nincsenek felesleges, hangos viták.

Feltétlenül ajánlom a módszert és Krisztit, az engem vezető coach-ot is. Maga a módszert azért is tartom jónak, mert gyengéden hoz változást. Alapvetően jó dolognak tartom, ha mélyen megdolgozunk bizonyos problémákat, kimondjuk és elengedjük őket, de erre nem minden helyzetben és helyzetnél vagyunk képesek. Van úgy, hogy fel sem ismerjük a problémát, vagy, mint nálam, azt hisszük, hogy régen túl vagyunk rajta. Krisztivel nagyon jó volt együtt dolgozni, határozottan és mégis gyengéden vezetett végig, tökéletesen kapcsolódott hozzám és pont akkor és ott kérdezett tőlem, ahol kellett. Maximálisan éreztem a figyelmét a folyamat alatt, segített megértenem, mi is történik. Bármikor dolgoznék vele újra. :-)"

Ügyfelem a közös munkánkról

The Wholeness Work® folyamatról

Időpontfoglalás

Jelenleg csak online alkalmak!