ThetaHealing®

A ThetaHealing® az ősi spirituális tudásra, természetgyógyászatból hozott alapokra és a modern pszichológiára épülve alakult ki. Jellemzője, hogy az agy théta hullámait (4-7 Hz) használva éri el a tudattalanban gyökerező hiedelmeket, érzéseket. Ebben a nagyon mély meditatív állapotban kerül sor a hiedelmek átformálására és a pozitív megerősítések beépítésére.

A szavaknak és a gondolatoknak rendkívüli teremtő ereje van, ezért fontos, hogy milyen belső monológokkal, szavakkal, milyen érzéseket erősítünk fel magunkban. Ez a technika lehetőséget ad pozitív, örömteli dolgokat teremteni az életünkben, pusztán azáltal, hogy átírjuk, újrafogalmazzuk ezeket a gátló gondolati, viselkedési mintázatokat, amelyekkel a saját világunkat teremtjük.

A ThetaHealing® is eredendően a feltétel nélküli szeretet terében dolgozik, ezzel egy olyan energetikai térben segítve a változást, ami gyengéd, természetes és felébreszti a tudattalanban rejlő, a kezdetektől bennünk lakozó, egyéni belső bölcsességet.

Miben segíthet a ThetaHealing® ?

Amiben segítségedre lehet ez a folyamat:

  • elengedni és átformálni a korlátozó hiedelmeket, amelyek alapján működsz, önmagadhoz és a külvilághoz kapcsolódsz,
  • segít könnyebben elérni a céljaidat a gátló hiedelmek és viselkedési minták kioldásával,
  • kiteljesíteni a kapcsolataidat,
  • kezelni az érzelmeidet, és érzelmi rezilienciát adhat a mindennapokban,
  • elengedni a nehéz érzéseket, emlékeket,
  • fejlődhet az önismereted, az önbizalmad,
  • valamint a zavaró szokások elengedésében, és új szokások megteremtésében, beleértve a táplálkozást, a mozgást és az ideális testsúly megteremtését is.

Honnan származik a ThetaHealing®?

A módszer megalkotója Vianna Stibal természetgyógyász. 1995-ben fejlesztette ki ezt a technikát, amit azóta világszerte tanít. Könyvei magyar nyelven is elérhetőek.

Az "ásás"

Minden konzultációt egy beszélgetéssel kezdünk, ahol feltérképezzük a problémát, elakadást, amin dolgozni szeretnél. Megkeressük a probléma gyökerét, a mélyére ásunk, hogy azt a korlátozó gyökérhiedelmet, ami ezt a jelen állapotot fenntartja kioldhassuk.

Ezután végig kísérlek egy gyengéd meditációs folyamaton, melynek során elérjük a théta agyhullámok síkját. Ebben a mélyen meditatív állapotban válik lehetővé a tudattalan mintázatok, programok, hitrendszerek lecserélése és oldása, valamint a pozitív megerősítések "betöltése". Itt empátiával, intuitív módon érkezhetnek számodra felismerések és megoldások is. Ezek a mély megértések és felismerések támogatnak abban, hogy megtörténjen tudatos síkon is a változás.

EGYÉNI COACHING FOLYAMATOK

Előfordulhat, hogy már az első alkalom után jelentős változást tapasztalsz a belső és a külső világodban, és az is lehet, hogy lassabban kezded érzékelni az eredményét. Mindkettő teljesen rendben van, mivel a te rendszered tudja, hogy milyen sebességgel szeretne haladni. A folyamatba behozott téma összetettségétől is függhet a haladás tempója.

Ha megérint és hatásosnak érzed, a ThetaHealing®-et rendszeresen is alkalmazhatod magadon napi meditációs gyakorlatként. Kérj időpontot egyéni konzultációra!

* Fontos megjegyezni, hogy bár a módszer lelki és akár fizikai síkon is rendkívül hatékony lehet, a konzultációk/coaching ülések nem minősülnek sem terápiának, sem szakorvosi kezelésnek és semmilyen formában nem hivatottak azokat helyettesíteni!