TRÉNINGEK ÉS WORKSHOPOK

- Sorsfordító önsegítő technikákkal az élet teljességéért -

The Wholeness Work® - Alap és haladó I-IV. szint

Teremts harmóniát az életedben! Önállóan is elvégezhető gyakorlatokkal léphetsz túl az eddigi korlátaidon: olyan élményeket, érzéseket, gondolatokat, viselkedési mintákat változtathatsz meg, amiket eddig talán sehogy sem sikerült. A gyakorlatok precízen felépített struktúrája és egyszerűsége könnyedén segíti a relaxációt, a test és a lélek ellazulását, miközben konkrét problémákat is fel tudsz oldani.

Core Transformation® - Mély belső átalakulás

Utazás a lélek MAGjáig. Felfedezheted lelked belső részeit, amelyek eddig akadályoztak életed kiteljesítésében. Segít jobban megismerni önmagad, ledönteni az eddigi korlátaidat, átformálni a zavaró, önszabotáló viselkedési mintákat, és azokat az élményeidet, amelyek feszültséget keltenek a napjaidban. A folyamat hatására természetes módon megélheted legbelsőbb állapotaidat, mint a "létezés", "béke", "szeretet", "egység", és "teljesség".

Points of You® Felfedező

Egynapos műhelymunkára invitállak, ahol elmerülhetsz a képek világában, ezúttal nem csak ügyfél oldalról. Megtanulhatod hogyan használd ezt a sokoldalú fotóterápiás eszközt trénerként és coachként. A Hello Points Felfedező workshop a nemzetközi Points of You® Akadémia képzésének négy szintjéből az első.

A workshop végén Points of You® Felfedező címet és certificate-et, vagyis tanúsítványt kapsz. Ha pedig ICF tag vagy, 6 CCEU továbbképzési pontot is gyűjthetsz.

Évtervező DreamBoard Workshop 2024

"Álmodj nagyot! Ha meg mered álmodni, meg is tudod valósítani!" - A képzelet és a képek teremtő erejét használjuk ezen a 3x2 órás workshopon. Készülj egy mély, kreatív belső utazásra, aminek a végén tisztán láthatod magad előtt merre tartasz, nem csak képekben, vízióban, hanem érzésekben is!