Tarot elemzés

A Tarot számomra egy adott helyzet megvilágítása és a pillanatnyi lehetőségek feltárása. Út önmagunk megismerésére a szimbólumok gazdag világán keresztül. Minden pillanat egyedi és a kártyán megjelenő üzenet is személyes megfejtést hoz. A jövőd és hogy merre mész tovább, hogyan dolgozol önmagadon, az életed kiteljesítésén, mindig rajtad áll! Az egyéni, saját döntéseid fonják tovább életed fonalát! A Tarot iránymutatás, hogy mely irányban oldhatsz meg egy helyzetet magas szinten, hogyan tudsz magas szinten, szeretettel, teljességben működni.

Tarot alapelemzés

Alapelemzés, melynek során 1-2 témakört érintünk vagy adott kérdések mentén haladunk. Az alapelemzés max. 30 perc. (Jelenleg csak online!) - 16.000 Ft

Tarot részletes, átfogó elemzés

Több életterületet, témakört és kérdést is tudunk érinteni egy alkalommal. Az elemzés max. 60 perc. (Jelenleg csak online!) - 20.000 Ft

Egyéni coaching folyamatok

~ Az elemzés után, önismeret és oldások ~

Ha az elemzés során felfedeztél magadban egy elakadást vagy korlátozó blokkot (viselkedési mintát vagy érzelmet), amely akadályozz, hogy teljességben élhesd a napjaid, fordulhatsz hozzám coaching konzultációra is.

Minden konzultációt egy beszélgetéssel kezdünk, ahol feltérképezzük a problémát, elakadást, amin dolgozni szeretnél. Általában spirituális coaching technikákkal dolgozom, melyek része a meditáció és a meditatív állapot elérése, ahol az oldások történnek. Kellemes ellazulást érezhetsz a folyamatban, miközben elengedheted az eddig terhet jelentő érzéseket, gondolatokat, hiedelmeket, viselkedési mintákat.

Fotó: Árnyvilág Tarot kártyái.