POINTS OF YOU® FELFEDEZŐ TRÉNING

Üdvözöllek a Points of You® világában!

Ebben az izgalmas, egynapos műhelymunkában betekintést nyerhetsz a Points of You® képkártyák színes, és izgalmas világába. Megtapasztalhatod a kommunikáció és párbeszéd erejét egy új nézőpontból ennek a kivételesen erőteljes eszköznek a segítségével. A tréning teljesítésével megteszed az első lépést a Points of You Akadémia® képzésben és elindulhatsz az úton, hogy egy nemzetközi szakmai csapat tagja lehess.

A kártyák gyorsan olyan mélységekbe juttattnak el egy-egy témakörben, ami valóban változást indít el ez életünkben. Új világot nyit a szívekben, a tervezésben és az elakadások felfedezésében és leküzdésében. A képek segítségével és metaforáin keresztül könnyebbé válik megnyílni és beszélgetni olyan dolgokról is, amihez eddig csak nehezen tudtuk megtalálni a szavakat, hogy kifejezzük az érzéseinket, gondolatainkat.

Varázslatos eszköz lehet az önmagunkkal való munkában, páros coaching folyamtokban, vagy csoportos workshopokon is. Rendezvényeiden is segítheti a megérkezést, és az egymásra való hangolódást, egymás megismerését. Céges környezetben előmozdíthatja a csapatszellem fejlődését, az összetartozás érzését is.

MIT TANULHATSZ A FOLYAMATBAN?

 • Megismerheted a Points of You® koncepciót, a fotóterápiás eszköz használatát.
 • A Points of You® képkártyák világát és a működési módját
 • Folyamatábrák használatát, melyet egyénileg is tudsz majd használni
 • Két folyamatot személyes élményként tapasztalhatsz meg:
  • Zooming-in folyamat a Coaching Game alapjátékkal
  • My Story – Az én történetem: lehetőséged van ránézni a saját személyes élettörténetedre, elmesélni azt, és új szemszögből tekinteni rá a Punctum kártyajátékkal

A tematika a POY Akadémia által központilag meghatározott struktúra és feladatok szerint halad.

*Gördíts tovább a gyakori kérdésekért!

A KÖVETKEZŐ TRÉNING

 • Időpont: 2024. október 21. hétfő, 10:00-17:00 (rövid szünetekkel és egy óra ebédidővel)
 • Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 15. !!!!!
 • Ár: 190.000 Ft
 • Részletfizetési lehetőség: 1. részlet 50% a regisztrációkor, 2. részlet 2024. szeptember 15.-ig.

Akik már tapasztalták...

"Nagyon motiváló és inspiráló volt! Igen, mindenképpen ajánlom: jó eszköz, jó tréning, jó szervezés."

Herbály-Szabó Kitti

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

"Jól éreztem magam, számomra hasznos volt. A coach eszköztáram bővítésében segített. Ajánlanám, hasznos eszköz, segít a komfortzónából való kimozdításban."

Angelika

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

"Mindenkinek ajánlom, aki hisz a coaching folyamat során használt eszközökben, illetve annak is, aki nem, hogy kezdjen el hinni bennük."

Karmos Zoltán

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

"Ha kis vagy nagy csapatot vezettél már, és szeretnéd jobban csinálni, mindenképp ajánlom ezt a workshopot. Feltárja melyik területen kell fejlődnöd, mire érdemes fókuszálnod. Segít a fókuszálásban és a tudatosodásban. Kriszti támogatólag, profi módon használja a kártyákat, és a képek segítenek megfogalmazni, amit nem is tudtál magadról. Csakis ajánlom!"

Oláh Anikó

Points of You® workshopről

"Élmény volt a tanfolyam, jól éreztem magamat. Jó volt megélni az egyes feladatok során mindkét oldalt, azt is, amikor a másikat hallgathattam, az ő megéléseit, s azt is, amikor számomra adott pluszt a kártyák használata, új megvilágításba helyezte a hozott a kérdésemet.
Egyrészt egy személyes problémámra, kérdésemre is kaptam útmutatást, másrészt szeretném ezt a módszert használni a coachingjaim során is, s ebben nagyon hasznos volt számomra ez a tréning. Ez egy remek eszköz, s alig várom, hogy hasznosítani, ezzel is támogatni tudjam az ügyfeleimet.
Kriszti, a kedvességed, a lényedből áradó jelenléted abszolút megalapozta a képzés alaphangulatát, a barátságos, elfogadó közeget. Köszönöm.
Csak ajánlani tudom ezt a képzést. 🙂"

Annina

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

"Végig biztonságban éreztem magam, megtartó volt a közeg, segítette, hogy a legszemélyesebb témáimról is nyíltan beszélhessek. Jól felkészített a POY használatára mind egyéni kliensekkel végzett munka, mind pedig workshopok során. Köszönöm szépen a lelkiismeretes előkészítést, a képzés megtartását és minden kérdésünk megválaszolását.

Ajánlom a képzést minden olyan coachnak, aki szeretné az eszköztárát bővíteni ezzel a nagyszerű fototerápiás eszközzel. Kriszti tréningjén minden szükséges tudást és eszközt megkaphat hozzá, hogy elinduljon a felfedezőúton."

Zsuzsa

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

"Nagyon inspiráló volt részt venni ezen a számomra vágyott tréningen. Örülök a kis létszámnak, bensőséges volt a tréning. [Segített] kilépni az általam kreált keretek közül, képek adta lehetőségekkel még további élményeket szerezni.

Ajánlani fogom.

Keretekből való kilépésre, új inspirációra, friss élményre nagyon ajánlom."

Anna

Points of You® Felfedező – Hello Points képzésről

GYAKORI KÉRDÉSEK

1. Mit ad a tréning elvégzése?

 • Teljesítési igazolás / certificate: Points of You® Felfedező cím, amit feltűntethetsz szakmai címeid között.
 • Továbblépési lehetőség a következő, második szintre: elvégezheted a POY Akadémia L.2. Practitioner képzését.
 • 6 CCEU továbbképzési pont az ICF-nél

2. Mi a POY elfedező csomag tartalma?

 • 6 órás műhelymunka (közben szünetekkel)
 • 3 modul és módszertan
 • L.1. Hello Points csomag (angol vagy magyar nyelven):
  • Points of You® – The Coaching Game – alapjáték kártyacsomag
  • Punctum kártyacsomag
  • L.1. exkluzív kártyaszett
  • Munkafüzet
  • POY vászontáska és kitűzők
  • Tanúsítvány a tréning elvégzéséről: Points of You® Explorer cím

3. Kinek ajánlom?

 • Mindenkinek, aki nyitott önmagára, hogy felfedezze a saját személyiségét és lehetőségeit.
 • Cégeknek csapatépítésre, hogy jobban megismerjétek egymást és erősítsétek az összetartozást, a csapatszellemet.
 • Azoknak, akiknek fontos a személyes fejlődés és akik kíváncsiak a kreativitásuk és intuíciójuk erejére.
 • Segítő szakmában dolgozóknak: ha coachként, trénerként, fejlesztési szakemberként dolgozol és bővítenéd az eszköztárad vagy szakmai fejlődésedben új lehetőségeket keresel.
 • Azoknak, akik szeretnének egy nemzetközi szakmai csapathoz tartozni.

4. Mi a Points of You®?

Fotó-terápiás eszköz, amely képeken és metaforákon keresztül segít találkoznunk önmagunkkal és másokkal. Kreatív, hatékony eszköz a személyes és professzionális fejlődéshez. Lehetőséget teremt, hogy megállj egy pillanatra az élet rohanó világában, hogy gondolkozz, érezz, kérdéseket tegyél fel… nézőpontot válthatsz és befelé figyelhetsz. Lehetővé teszi, hogy mélyre tekintsünk, megszemléljük életünk jelentős kérdéseit és folyamatait, és azzal, hogy új nézőpontokat fedezünk fel általa, elvezet minket a tudatossághoz, a cselekvéshez.

5. Milből áll ez a coaching játék?

A játék asszociatív kártyákból áll, mindegyiken egy fénykép és egy téma található, melyhez egy elgondolkodtató könyv is tartozik – mind arra hív minket, hogy számtalan nézőpontból tapasztaljuk meg a kérdéseket, megszabadulva a berögződött mintáktól, megnyílva az új lehetőségek és a fejlődés felé. A játék a fénykép, a téma és az általunk választott kérdés közötti kapcsolatra épül. Elősegíti a tudatosság, a cselekvés, a betekintés, és a fejlődés közötti kapcsolatot. Erőteljes eszköz önmagunk felfedezéséhez, csapatépítésre, vezetői képességek fejlesztésére és társas összejövetelekre… és szórakoztató is! : )" – Points of You® – The Coaching Game.

6. Miért különlegesek a kártyák?

Mindegyik játékban két fontos elemmel találkozol:

 • A kártyán látható szó az agy bal féltekét aktiválja.Itt találod mindazt, ami a gondolkodássál, olvasással, írással és a logikával. Ez a racionális férfi oldal – szervez, rendszerez, katalogizál és felállítja a prioritásokat. A napjaink nagyobb részében ezt használjuk.
 • A kép az agy jobb oldali részét kelti életre. Ez az érzelmi, női oldal. Itt találsz mindent, ami kreatív, intuitív, asszociatív és a vizuális, ösztönös. Ez az oldal kapcsolódik a "lélekhez", ahhoz a részhez, amely a többségünk számára kevésbé lehet elérhető a hétköznapokban.

A kártyák mindkét oldalt egyszerre működtetik, ezáltal új nézőpontokat fedezhetünk fel az életünkben.