Self-coaching: Képvarázs gyakorlat

2023.11.21

Különleges erő rejlik a zenében, a képekben és a metaforákban. Megfigyelted, hogy valahányszor ránézel egy képre, meghallasz egy zenét, mennyi érzelem és a gondolat kezd cikázni a fejedben? Ebből lehet olyan, ami kellemes, lehet olyan, ami nyomasztó is.

És most emlékezz, milyen képek jelentek meg számodra ma, vagy akár tegnap! Emlékszel milyen érzések ébredtek benned? Vagy a kedvenc dalod, amikor hallgatod? Felpörget, vagy éppen lecsendesít?

Képzeld el, hogy ezeket a képeket és érzéseket használod arra, hogy megoldj egy-egy élethelyzetet! Nagyon izgalmas folyamat, és természetesen annyit veszel ki belőle, amennyit beleteszel. Olykor önmagunkkal szembenézni a legnehezebb, a legnagyobb kihívás, és mégis ez az, ami által jobbá tehetjük az életünket, amelyet ajándékba kaptunk ezen a világon. Kapu, hogy új lehetőségeket fedezzünk fel önmagunk számára és jobbá tegyük a napjainkat.

Sokat dolgozom képekkel és különösen a Points of You® fotóterápiás eszközeivel. Segít nézőpontot váltani, új szempontokat felfedezni ahhoz, hogy megtehesd a következő lépést az utadon, az álmaid megvalósítása felé. A folyamatban kapcsolatot teremthetsz a racionális oldalad és a kreatív, intuitív éned között. Alkalmat nyújt, hogy egy kis időre megállj és befelé figyelhess. Van, akinek már a gyakorlat első öt perce is fontos felismeréseket hozott, és olyan is, akinek mélyreható gyökeres, változásokat indított el az életében egy folyamat.

Mindig van egy kép, ami megérinthet, mert úgy érzed Neked szól. Rólad mesél. Arról az emberről, aki voltál, aki talán legbelül vagy, vagy éppen arról, akivé válni szeretnél.

Van kedved kipróbálni? Iratkozz fel a hírelvélre és máris megkapod a linket a gyakorlathoz.

Hozz egy papírt, tollat, magadat, úgy, ahogy vagy és klikkelj a gombra! : )