Könyvajánló - Connirae Andreas: Coming to Wholeness

2023.11.09

A könyv igazi mérföldkő a személyes fejlődés, a transzformáció terén, és gyakorlati útmutató is egyben a harmonikus jóllét eléréséhez. Könnyű olvasmány és mégis, az a "varázslat", ami benne van, valami olyan dolgot indíthat el benned, amit eddig még sosem tapasztaltál. A Coming to Wholeness egy nagyon különleges könyv egy nagyon különleges embertől.

Sokaknak segített kapcsolati problémák megoldásában és a nehéz, negatív érzelmek és gondolatok kezelésében nagyon sok helyzetben. Igazi személyes transzformáció és fejlődés spirituális értelemben is. 

Nagyon sok visszajelzés érkezik, hogy milyen csodálatos hatásai vannak ennek a módszernek. De lehet-e más, amikor a kialakulása önmagában is egy igazi sikertörténet.

Több beszámolót is találsz ebben a könyvben, azoktól, akiknek transzformatív hatása volt az életére és mindennapjaira:

  • olyan problémák és elakadások oldódtak meg, amelyeket addig túl nehéznek, van reménytelennek, megoldhatatlannak gondoltak,
  • a jóllét érzése töltötte el a napjaikat, érzéseiket és a gondolataikat,
  • mély relaxációt tapasztaltak,
  • sokkal könnyebben és természetes módon fértek hozzá a saját belső bölcsességükhöz, humorérzékükhöz és kreativitásukhoz,
  • szeretetteljesen, empátiával tudtak viszonyulni önmagukhoz és a környezetükhöz.

Connirae Andreas az első NLP trénerek egyike volt az 1970-es években. Olyan úttörő alkotások fűződnek a nevéhez, mint például a Mély belső átalakulás (Core Transformation) folyamata. Ebben a könyvében lépésről lépésre vezet be bennünket a Wholeness Work® alapjaiba és két folyamatba is betekintést nyerhetsz a könyv alapján. (A könyv angol nyelvű.) – Az alábbi linkeken elérheted a könyv oldalát és bele is lapozhatsz az első két fejezetbe.